Stien Teerds, therapeut

Regenesis Healing therapeut

Stiens Healing, Energie en Balans
Stien Teerds
Roerstraat 6
6413 XT Heerlen
Nederland


Telefoon: 045-5721890 of 06-30038879
Behandeling op afspraak

Regenesis therapeuten

Welkom bij Stiens Healing, Energie en Balans

Regenesis healing gebeurt doormiddel van energie doorgeven via vele handposities om de Blue Dot Energy te activeren.

Ook door verschillende ademtechnieken en handposities op de betreffende energiebanen, wordt de energie in het eigen lichaam versterkt. De bewegingen die je lichaam door de energiestroom vanzelf maakt, brengen je lichaam weer in balans, waardoor je weer positiever in het leven staat.

Regenesis healing werkt onder andere goed wanneer er (chronische) lichamelijke-, mentale, of emotionele klachten zijn zoals bijv: nekklachten, rugklachten, migraine, reumatische aandoeningen, sportblessures, trauma's etc.

Ik ben Stien Teerds en ik ben woonachtig in Heerlen. Mijn doel is om mensen te helpen bij uiteenlopende klachten. Naast Regenesis Healing heb ik in het verleden meerdere cursussen gevolgd waaronder: Reiki 1, 2 en 3, kaartleggen en massage.


Tags: Stiens Healing, Energie en Balans


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....