• Home >>

Temke Ruijgrok,Regenesis master practitioner

Regenesis master practitioner

Temke Ruijgrok

Zwaluwenlaan 459
3136 TP Vlaardingen
Nederland
Telefoon: 06-16659676
Behandeling op afspraak


Welkom bij Temke Ruijgrok

Regenesis Healing Therapie heeft mijn leven erg veranderd.

Vaak ontstaan klachten in ons lichaam door werkdruk, ziekte, emoties zoals bijvoorbeeld angsten, trauma's, etc. Door een Regenesis healing behandeling kun je op een eenvoudige manier van veel klachten afkomen, zoals hoofdpijnen, schouderpijn, rug-nekklachten, maag -darmklachten, immuunziekten, astma, bronchitus en blessures. Het is teveel om zo op te noemen.

Daarnaast geeft Regenesis ook heel veel ontspanning. Ik begin altijd met een intake gesprek, daarna ga ik het lichaam uitlijnen.

Met Regenesis geef ik energie op verschillende plaatsen op het lichaam. De energie wordt door het lichaam opgenomen waardoor het zichzelf kan gaan helen, zowel op het lichamelijke, emotionele, geestelijke als spirituele vlak. Belangrijk is dat je open staat voor de behandeling, des te beter kan de energie zijn werk doen.

Regenesis Healing is ontwikkeld door de beroemde healer Robert Rasmusson. De behandeling brengt je in een toestand van ontspanning. Als je van je klachten af wilt, ook al zegt een arts dat je ermee moet leren leven, een betere gezondheid wilt of je gewoon beter wilt voelen, laat je dan op een natuurlijke manier behandelen.


tags: Temke Ruijgrok, Regenesis master practitioner, Vlaardingen


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....