Regenesis Healing therapie

Energetische therapie die werkt!

Aan de linkerkant van de kaart vind je een lijst van alle behandelaars. Daarboven de zoekfunctie naast het vakje Markernaam. Je kunt daar kiezen op naam, plaats, provincie etc.

Naast de naam van een behandelaar vind je twee icoontjes. 1. een auto, klik voor een routebeschrijving. 2. vier pijlen, klik hierop en de kaart wordt vergroot. Druk op Esc en je gaat weer terug.

Zoeken op de kaart

Klik op een icoontje op de kaart om naar de info pagina van de desbetreffende Regenesis behandelaar of therapeut te gaan.

Op de infopagina van een Regenesis behandelaar vind je alle gegevens. Onderaan vind je nog een kaart met een icoontje, als je daarop klikt vind je onderaan een link voor een route beschrijving.

Heb je nog vragen, je kunt altijd bellen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy 06 36 128 138

Regenesis therapeut

Regenesis therapeuten

Een Regenesis therapeut heeft alle vaardigheden voor een behandeling van fysieke, mentale en emotionele problemen. De Regenesis therapeut heeft de complete opleiding Regenesis Therapie gevolgd. Daarnaast heeft een Regenesis herapeut ook nog coaching vaardigheden die specifiek zijn toegespitst op de Regenesis behandeling. U bent dus in zeer goede handen bij een Regenesis therapeut.

Een Regenesis Therapeut kan je herkennen aan het blauwe vignet.

Regenesis master practitioner

Regenesis Master practitioners

Een Regenesis Master practitioner heeft alle vaardigheden voor een behandeling van fysieke, mentale en emotionele problemen. De Regenesis Master practitioner heeft de complete opleiding Regenesis Therapie gevolgd.

U bent dus in goede handen bij een Regenesis Master practitioner.

Een Regenesis Master practitioner kan je herkennen aan het groene vignet.

Regenesis practitioner

Regenesis practitioners

Een Regenesis practitioner heeft alleen de basis opleiding gevolgd voor fysieke behandelingen. U bent in goede handen voor de vele fysieke problemen die kunnen voorkomen zoals rugklachten, hoofdpijn en nog meer.

Een Regenesis practitioner kan je herkennen aan het gele vignet.

Vergoeding door de zorgverzekeraar.

Niet bij alle Regenesis therapeuten en/of behandelaars krijg je de behandeling vergoed. Als dat wel zo is dan wordt dat vermeld. Zijn de therapeuten en/of behandelaars beter als hun behandeling vergoed wordt? Nee dat heeft niets te maken met de kwaliteit van de behandeling. Het is vaak een keuze om alle aandacht te geven aan de cliënt en niet aan de enorme rompslomp van papierwerk voor de verzekeraar.


Regenesis practitioners en therapeuten

Opleiding De Quantum Academy

Apolloweg 282 – Lelystad

www.quantum-academy.net

Regenesis Touch workshops

Ook een bijzondere workshop meemaken waarin je leert jezelf, vrienden en familie leert te helpen? Schrijf je nu in

Opleiding tot
therapeut

Ook een prachtige opleiding volgen met veel mogelijkheden voor de toekomst of gewoon voor jezelf? Lees hier meer