• Home >>

Wat is de Regenesis Healing therapie?

Regenesis Healing therapie van Robert Rasmusson

Regenesis Healing
Regenesis betekent "opnieuw geboren worden"

Regenesis gaat dieper dan het cel- en DNA-niveau. Het beïnvloedt het bewustzijn en lichaam op een quantum-, subatomisch niveau. Regenesis Healing is altijd in beweging. Nieuwe inzichten worden geboren en toegepast om moderne ziekten gerichter te kunnen behandelen. Robert Rasmusson was de eerste die op Amerikaanse universiteiten les gaf aan artsen en verplegers over de Regenesis Healing en de Blue Dot Energy. Hij toonde hiermee aan dat je met zijn energetische methode het celgeheugen kan activeren waardoor het zelfhelingproces kan beginnen.

Regenesis Healing
Wie was Robert Rasmusson?

Robert Rasmusson was een man van weinig woorden die zijn prachtige boodschap bijna over de hele wereld heeft weten te verkondigen. Zijn leven draaide rond genezing, het geven van onderwijs en het beoefenen van Regenesis Healing. Dit was zijn belangrijkste en enige missie in het leven: "Het helpen van mensen". Hij was zeer toegewijd aan zijn missie, en liet nooit iemand in de steek. Tijdens zijn jarenlange werkzaamheden in Californië, hielp hij duizenden mensen over de hele wereld en gaf les aan veel prominente artsen en beoefenaars van holistische beroepen (van wie sommigen nu lesgeven op de Universiteit van Californië, Santa Cruz en andere universiteiten) .

Robert ontwikkelde de Regenesis Touch basis therapie en de Regenesis-Healing beroepsopleiding. Over een periode van meer dan zestig jaar organiseerde hij intensieve experimenten op universiteiten en in klinieken, op basis van zijn eigen praktijkervaringen en behandelingen.

Robert begon met mensen te helpen door intuïtief zijn handen te leggen op plaatsen waar mensen fysiek en emotioneel pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. Geleidelijk aan ontwikkelde hij een zeer goed lopende Healing praktijk.

Al snel verspreidde zijn unieke talenten zich door mond-tot-mondreclame.  Een voormalig uitgever, Hermina, trad in 1978 bij hem in dienst (zij werd later zijn vrouw) en begon zijn werk te documenteren. Ze observeerde heel nauwkeurig en registreerde elk detail van Robert’s behandelingen en de resultaten daarvan. Deze prachtige werkboeken bestaan uit 2 delen en zijn tot in detail gedocumenteerd.

In 1980 richtte Bob Rasmusson, samen met Dr. Lisinka Ulatowska , (PhD in de psychologie) en Earle Lane, een Kirlian energie onderzoeker en o.a auteur van Rainbows of Life, the Centre for Integrative Psychology op binnen de Columbia Pacific University. Hiervoor ontwierp Robert een professionele healing opleiding gebaseerd op zijn werkboeken in Energy healing. Vele studenten maakten dit een onderdeel van de graad die zij op de universiteit behaalden.

“Soms moeten we een jump start maken om dingen weer opnieuw aan het rollen te krijgen. Als we verdriet hebben of ziek zijn en onze batterij bijna geen energie meer heeft, moeten we de hulp van een andere persoon vragen om deze batterij weer te starten”.
Regenesis Healing
Regenesis Touch

Regenesis Touch is de basis voor de Healing therapie. Tijdens deze behandeling leer je op een eenvoudige manier sneller, dieper en krachtiger je eigen energie te bundelen. Na deze behandeling voel je jezelf veel beter, je emoties verzachten en je pijn verdwijnt. 

Regenesis Touch laat je zien en ervaren hoe krachtig energie-healing kan zijn.

Regenesis Healing
Regenesis Healing

Regenesis Healing is met hart en ziel iemand met je handen genezen. Deze therapie is opgebouwd uit de meest verfijnde methoden en geavanceerde technieken voor je geest en lichaam die in het Energetisch genezen bestaan. Het Regenesis Healing proces kan het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken. Het stimuleert een levens veranderende ervaring, of een wakker worden voor de diepere betekenissen van het leven. Deze energie is ook bruikbaar in het alledaagse leven, als katalysator voor de creativiteit om gewenste omstandigheden teweeg te brengen.

Regenesis Healing is geschikt voor de meest uiteenlopende behandelingen, o.a.:

  • Problemen aan de ruggenwervel,beenderengestel, schedel en spieren.
  • Problemen aan de heupen, benen, voeten.
  • Problemen aan het lymfesysteem en hart en vaatstelsel.
  • Problemen aan de organen.
  • Emotionele problemen.

Regenesis en de Blue Dot Energy

Robert’s studenten kwamen in 1980 met de naam Regenesis gebaseerd op Bob’s filosofie dat het lichaam zich regenereert op het cellulaire niveau tijdens de genezing.
Robert voelde en wist dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig moet zijn en dat dit moet worden kunnen geactiveerd. Dit noemen we de Blue Dot Energy en is één van de krachtigste methoden om energie te genereren voor genezing.

Nieuwsbrief ontvangen? schrjf je hier in.