• Home >>

Praktijk pijn verzachten,Wieke Feitsma, Regenesis practitioner

Regenesis practitioner

Wieke Feitsma, Regenesis practitioner
Wieke Feitsma

Praktijk Pijn Verzachten
Dennenstraat 65
8924 CG Leeuwarden
Telnr. 06-18455114

Website: www.pijnverzachten.nl

Welkom bij Praktijk - Pijn verzachten

Waarom Regenesis healing:

Alles is energie en alles is trilling. Als je ziek bent is het soms moeilijk om te herstellen omdat je trillingsniveau laag is. Regenesis brengt je lichaam weer in een hogere frequentie waardoor heling kan plaatsvinden.
Dit gebeurt door energie-overdracht via vele handposities om de Blue Dot Energy te re-activeren. De Blue Dot Energy is de "blauwe stip" energie die wij allemaal in onze cellen hebben. Deze energie is actief aanwezig totdat een baby 6 maanden oud is.

Met Regenesis kunnen we deze energie weer activeren, waardoor herstel kan plaatsvinden. Regenesis is geschikt voor behandeling van diverse pijnklachten, zoals pijn aan hoofd, nek, schouder, rug, ogen, oren, heupen, enz.

Voor meer informatie ga naar mijn website.


Tags: Praktijk pijnverzachten, Wieke Feitsma, Regenesis practitioner

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....